Sajtkészítési Technológiák – franciaországi tanulmányút

majort
2024. 07. 24., sze – 11:16

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a korábbi sikeres „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat mintájára újabb élelmiszeripari programokat és fórumokat indít. Ezek között ismét szerepel egy franciaországi tanulmányút „Sajtkészítési Technológiák” témakörében.

Az elsősorban mikro- és kisüzemi tejipari vállalkozások és kézműves sajtkészítő kamarai tag vállalkozások számára meghirdetett programon a résztvevők ötnapos képzésen nyerhetnek betekintést a legfontosabb francia sajttípusok gyártásának előkészítő, gyártási és érlelési folyamatainak technológiájába.

A képzés időpontja: szeptember 02-06.

A képzés helyszíne: Poligny, Franciaország

A képzés oktatási költségeit a kamara finanszírozza, a résztvevőket a saját utazási, szállás és étkezési költségeik terhelik.

A tanüzemi kapacitás miatt a képzésen 12 fő tud részt venni.

Jelentkezési határidő: augusztus 8.

Érdeklődés esetén kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

        Vadász Sándor [email protected]  +36 30 336 8392

        Turóczi Fanni [email protected]  +36 30 522 7624

 

Forrás: NAK Élelmiszeripari Igazgatóság
Fotó: Unsplash