A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a korábbi sikeres „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat mintájára újabb élelmiszeripari programokat és fórumokat indít. Ezek között ismét szerepel egy franciaországi tanulmányút „Sajtkészítési Technológiák” témakörében.
Az elsősorban mikro- és kisüzemi tejipari vállalkozások és kézműves sajtkészítő kamarai tag vállalkozások számára meghirdetett programon a résztvevők ötnapos képzésen nyerhetnek betekintést a legfontosabb francia sajttípusok gyártásának előkészítő, gyártási és érlelési folyamatainak technológiájába.
A képzés időpontja: szeptember 02-06.
A képzés helyszíne: Poligny, Franciaország
A képzés oktatási költségeit a kamara finanszírozza, a résztvevőket a saját utazási, szállás és étkezési költségeik terhelik.
A tanüzemi kapacitás miatt a képzésen 12 fő tud részt venni.
Jelentkezési határidő: augusztus 8.
Érdeklődés esetén kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Vadász Sándor [email protected] +36 30 336 8392
Turóczi Fanni [email protected] +36 30 522 7624
Forrás: NAK Élelmiszeripari Igazgatóság
Fotó: Unsplash