Anita Egyedülálló Kézzel Készített Ajándéktárgyai

majort
2023. 11. 09., cs – 10:40

Nyárádiné Balázs Anita kezdetben kizárólag a barátai kérésére és a lakása díszítésére készített pár dolgot, játékot, csendeskönyvet, virágokat és szobák díszítéseként falfestést. Anitának ez egy hobbi volt, amiben hasznosíthatta kreativitását.

Azonban munkássága egyre szélesebb körben vált ismertté és egyre többen csodálták meg alkotásait. Ezzel együtt szaporodtak az újabb megrendelések és az újabb kihívások is. Egyre több ember fordult hozzá az általa megálmodott díszek vagy gyerekjátékok elkészítése érdekében.

Anita kreatív lelke már iskolás korában megnyilvánult, hiszen szenvedélyesen rajzolt és technikai készségeit is az iskolapadokban bővítette. Tanára is értékelte tehetségét, ami tovább ösztönözte az alkotás iránti vágyát. Kiskamaszként saját szobáját lovas indiánokkal díszítette, és azóta is töretlen a festés iránti szenvedélye. Számos gyermek szobáját varázsolta át mesés jelenetekkel, amelyeket ők álmodtak meg.

Ezen vállalkozó szellemű hölgy még a foktői Védőnői Szolgálatnál is felajánlotta segítségét, hogy díszítse a falakat mesejelenetekkel. Így született meg egy lenyűgöző Bogyó és Babóca jelenet, amely egy egész falat ölelt fel, és a fa lombjára felkerülhettek a született gyermekek nevei.

Nyárádiné Balázs Anita alkotásai széles skálát ölelnek fel, ideértve oviszsákokat, maszkokat, plüss kedvenceket, lakásdekorációkat, húsvéti tojásokat, kézzel festett porcelán tányérokat, filcből készült virágokat, textil virágokat, papírból készült virágfalakat esküvőkhöz, karácsonyi dekorációkat, kis manókat, és nem utolsósorban nagy kedvencét, a sópárnát. Minden pillanatát élvezi a munkának és szenvedélyesen szereti a kreatív alkotásokat. Egyedi rendeléseket is teljesít, ahol mindent megtesz, hogy az elkészített műveket az egyén személyiségéhez igazítsa.

Anitát megtalálhatjuk piacokon, kézműves vásárokon és közösségi oldalakon is. Gyönyörű alkotásaival díszítheti lakását, megajándékozhatja szeretteit ünnepnapokon.

Nagy álma teljesül azzal, hogy termékeivel egyre több gyermeket tesz boldoggá. Örömmel készül a közelgő ünnepekre is újabbnál újabb csodákkal, hogy szebbé tegye az otthonokat és színt vigyen a hétköznapokba.

 

Szerző: Szigeti Tamás
Fotó: Nyárádiné Balázs Anita