Az érzékeny bőr művésze a prémium kozmetikában

majort
2023. 10. 15., v – 06:57

A ROSACEART, vagyis Kulcsár Marianna kozmetikai vállalkozása, egy olyan különleges világba kalauzol minket, ahol az érzékeny bőr gondozása válik művészetté. Marianna személyesen tervez és készít prémium minőségű arcápolási termékeket, melyek kifejezetten érzékeny bőrre vannak szabva.

A következőkben betekintést nyerünk az alkotó folyamatba és a ROSACEART névre hallgató márka világába, mely a bőrápolásban magas minőséget és hatékonyságot képvisel.

Kulcsár Marianna története a vállalkozás és a bőrápolás szenvedélyes világában 2019 decemberében vette kezdetét, egy olyan pillanatban, amikor már sokan lezárták volna az évet. Egy kozmetikumkészítő hirdetés megtalálta őt annak ellenére, hogy a jelentkezési határidő már lejárt. Marianna azonban nem hagyta annyiban, és kihívást látott az elszalasztott lehetőségben. Vállalkozásával nem a könnyű utat választotta. A járvány kezdetével indult, amikor sokan visszavonulnának. Ő volt a családban az első vállalkozó, és bár kezdetben sokan nem értették, mára büszkén néznek rá. 

Marianna saját kezűleg készíti el a krémeket, manufakturális körülmények között. Az első lépéseiben a bőrérzékenységek világába mélyedt el és termékeit ebbe az irányba kezdte el fejleszteni. Az érzékeny bőrproblémákkal küzdő embereknek akart segíteni. Az igazi fordulat akkor következett be, amikor egy doktornő a családi vendégségükön kipróbálta krémeit és bőrének reakciója azonnal lenyűgöző eredményt mutatott. A doktornő, akinek diagnosztizált rosaceája és kuperozisa volt felkereste Mariannát, hogy személyre szabott arcápoló krémet készítsen számára. Ekkor született meg a ROSACEART arcápoló termékcsalád, amely egyedi és hatékony megoldást nyújt azoknak, akik hasonló bőrproblémával küzdenek.

Az elnevezés. ”ROSACEART”, pedig nem csak a rosacea elleni küzdelemre utal, hanem az alkotás és a művészet szellemére is, ami minden egyes termékük mögött rejlik. Marianna az ősi hatóanyagok hűséges követője, és nyitott a természet erejére is. Alapanyagai organikus forrásból származnak, magas minőségi elvárásoknak felelnek meg, mintha csak a természet maga inspirálta volna őket. Krémei nemcsak ígéretek, hanem tettek is. Lelkiismeretesen tervezi és fejleszti őket, mintha varázslatot kutatna a bőrápolás világában. Mindig arra törekszik, hogy az összeillő hatóanyagok gondos tesztelése után a leggyorsabb eredményeket érhesse el. A minőség és a hatékonyság mindig a termékek magalkotásának középpontjában áll.

Marianna jövőjében szoros együttműködéseket tervez és a bőrgyógyászok elismerését is szeretné elnyerni. Célja, hogy a ROSACEART termékei a patikák polcain is megtalálhatóak legyenek, hogy minél több embernek segíthessen megtalálni bőrproblémáikra a megoldást. Amíg ezek a tervek megvalósulnak, a ROSACEART krémeket megtalálhatjuk vásárokban, különféle rendezvényeken, valamint a www.rosaceart.com weboldalon.

A ROSACEART nem csupán egy bőrápolási termékek sorozata, hanem egy történet arról, hogyan lehet a véletlent átváltoztatni valódi szenvedéllyé és eredménnyé. Kulcsár Marianna lenyűgöző története és elhivatottsága azt mutatja, hogy az elszántság és a kitartás mindent képes átalakítani és ezzel bárki elérheti álmait, céljait.

 

Szerző: Szigeti Tamás
Fotó: Szigeti Tamás