Éltek a Vidékfejlesztési Program adta lehetőséggel

majort
2023. 03. 27., h – 10:34

Minden évszak tartogat valami szépséget a Gerecse Tájvédelmi Körzet peremén és a Neszmélyi borvidék közepén Szomódon. Ez ihlette meg Török-Mezei Beatrixot és Török Balázst, akik egy hangulatos falusi szálláshelyet valósítottak meg részben a Vidékfejlesztési Programnak is köszönhetően.

Szomód egy kedves, bájos település, mely rendelkezik több bolttal, állatsimogatóval, fagyizóval, postával, patikával és játszótérrel, valamint a környék és térség is számos programlehetőséget nyújt az idelátogatóknak.

Török-Mezei Beatrix és Török Balázs itt várja hangulatos falusi szálláshellyel, hat férőhelyes, teljes komforttal rendelkező, kertes házzal a látogatókat.

A 75 m2-es épületben két szoba, fürdő, különálló wc és étkező-konyha szolgálja a vendégek komfortját. A konyha extrán jól felszerelt, szinte, mint otthon. A kert felújított, szépen parkosított. Három autóval az utcán, és további négy autóval az udvaron is parkolhatnak a vendégek. Fedett terasz áll rendelkezésre kerti bútorokkal, napozóágyakkal, kinti sütési-főzési lehetőségekkel a nagyoknak (bogrács, grill, nyársak és tárcsa), játszósarok, kinti játékok, puha, füves rész a kicsiknek.

A házigazdák számára fontos a környezetvédelem és újrahasznosítás is, így találni az új dolgok mellett régi, felújított bútorokat, komposztálót és szelektív hulladéktárolókat is. Kényelmi felszereltségekre is gondoltak a szállásadók: mosógép, mosogatógép, vasaló, vasalóállvány, teregető, hajszárító és wifi várja a vendégeinket.

„A MI KISHÁZUNK elnevezésű falusi szálláshely megvalósítása és elindítása” című pályázaton 3,52 millió forrást nyert el Török-Mezei Beatrix, melynek segítségével még komfortosabbá tették szálláshelyüket.

Minden vendéget szeretettel várnak, weboldauk elérhető a www.amikishazunk.hu címen.

Szerző: Nagy Tamás
Fotó: amikishazunk.hu