Szálláshelyeket fejlesztett, modernizált a Zöld Ász fogadó Szabadszálláson

majort
2023. 01. 27., p – 08:56

A Vidékfejlesztési Program támogatásával újabb nagyléptékű fejlesztést tudott végrehajtani a szabadszállási Zöld Ász fogadó és étterem. A vállalkozás tulajdonosa és üzemeltetője, Szabó Imre elmondta, hogy újabb fontos céljuk valósult meg úgy, hogy az teljes mértékben illeszkedjen a Zöld Ász fogadó vidéki vendéglátásról vallott szemléletébe.


A 25 éve megnyílt, egyéni vállalkozásban működő vendéglátó az elmúlt évtizedben több bővítésen, fejlesztésen, korszerűsítésen is átesett, de eddig elsősorban a vendéglátásra és az energiahatékonyságra fókuszáltak. Ebbe a sorozatba illeszkedik a mostani szálláshely fejlesztés is.


A Vidékfejlesztési Program támogatásával XX. század elejének vidéki miliőjét sugárzó, de a XXI. század igényeit és elvárásait kiszolgáló szobákat tudtak a felújítás során kialakítani. Így 4 szobában összesen 11 vendég részére tudnak minden igényt kielégítő, modern szállást biztosítani. A szobák 3+1, 3 és 2 ágyasak, és mindegyik önálló fürdőszobával rendelkezik.


A Zöld Ász fogadó a Vidékfejlesztési Program keretein belül a Szabadszállási Gazdakör Leader HACS működési területére meghirdetett felhívásokon keresztül részesült támogatásban.


A beruházás nem csak a Zöld Ász fogadó, hanem Szabadszállás turisztikai vonzerejét is növelni tudja, hiszen a megfelelő színvonalú szálláshelyek nem csak vonzzák az idelátogatókat, hanem hosszabb időre itt is tudják tartani őket.


Forrás: KEOL
Fotó: Zöld Ász fogadó