Édes Napok - Csokoládé és édességünnepet rendeztek a hétvégén Győrben

majort
2022. 05. 31., k – 10:33

Mint minden évben most is megrendezésre került a győri édesség napok, amelyre nem csak az édesszájúakat várták. Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje. Mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között.


Ismét a megszokott helyszínen várták a szervezők a látogatókat a fesztivál alkalmából. A szervezők ezen a hétvégén is a hagyományoknak megfelelően kellemes családi programot nyújtottak.


Ki ne szeretné a csokoládét? Hiszen minden korosztályt izgalommal töltött el, ha valamilyen csokoládékülönlegességet kóstolhatott meg a csokoládé fesztivál programjai alatt.


Napközben a szakmai programoké volt a főszerep, de délután már a mesterségek bemutatójára várták az érdeklődőket. 


A bátrak a helyszínen ki is próbálhatták a csokoládékészítést és kedvük szerint elkészíthették a kedvenc édességüket. Az ünnepségen a pénteki napon fellépett a The Anahit, szombaton pedig Selector Emka - Swing bulival szórakoztatta a nagyközönséget.  


Az édességek mellett a rendezvény szervezői lehetőséget biztosítottak a bemutatkozásra a térség termelői és kézművesei számára is, így különleges italokkal, hagyományos ételekkel, is előrukkolnak a helyi kereskedők.


A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kiállító partnerként vett részt a rendezvényen, ahol termelőink és a Hálózat munkatársai várták a látogatókat.

Forrás: edesnapok.hu
Fotó: MNVH