Megnyitotta kapuit a Sirha Budapest 2022

majort
2022. 03. 22., k – 09:19

A Sirha Budapest – közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása – 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A SIRHA nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa expon közel 200 kiállító, versenyek és bemutatók megtekintése mellett a résztvevőknek lehetősége van üzleti partnerekkel való találkozásra, vagy akár üzletkötésre is.


A rendezvény remek lehetőséget kínál az élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozásoknak új üzleti partnerekkel való kapcsolatfelvételre. A rendezvényen mind hazai, mind külföldi termékekkel ismerkedhetnek meg, saját szolgáltatásaikat, termékeiket tudják bemutatni a tárgyalópartnereknek, akik jellemzően az étterem és vendéglátóipar, élelmiszer-, cukrász-, és szállodaipar képviselőiből állnak.


A HUNGEXPO Zrt. elkötelezett a magas színvonalon lebonyolított élő üzleti rendezvények mellett, hiszen hatalmas az igény a személyes találkozókra. Éppen ezért a kiállítási központ kiemelt figyelmet szentel a mindenkori érvényben lévő kormányzati szabályozásra, a higiéniai szabályok betartására, hogy a kiállítók és a látogatók biztonságban vehessenek részt a nemzetközi eseményen – hangsúlyozza Tihanyi Klára, a Sirha Budapest kiállítási igazgatója.


A folyamatos fejlődést és növekedést szakmai partnereink együttműködésének is köszönhetjük. Kiemelt szakmai partnerünk a METRO Kereskedelmi Kft, továbbá hagyományosan együtt dolgozunk a Magyar Cukrász Ipartestülettel és a Magyar Pékszövetséggel is. Partnereink számos szakmai konferenciával készülnek a szektor számára. A Csomagolóipari és Anyagmozgatási Országos Szövetség megtartja a hagyománnyá vált konferenciát, de a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI), a Pannon Gasztro Akadémia (PGA) a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) vagy a Felelős Gasztrohős is várja az érdeklődőket az előadássorozatokon.


Továbbá helyet kap a kiállításon a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, valamint átadásra kerülnek majd a Nemzetközi Innovációs Verseny díjai is, és újdonságokkal is készülünk.


A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kiállító partnerként vesz részt a rendezvényen, ahol termelőink és a Hálózat munkatársai várják a látogatókat.


A tervezett programokról tájékozódhat ITT.


Forrás: sirha-budapest.com
Fotó: sirha-budapest.com