LEADER Európai Kongresszus 2023 - online is elérhető

majort
2023. 12. 15., p – 09:53

A 2023. december 18-19-én megrendezésre kerülő LEADER Európai Kongresszus célja, hogy 15 év után a lehető legtöbb európai LEADER Akciócsoportot összehozza egy kongresszus keretében. Csatlakozzon Ön is a brüsszeli kongresszushoz, melyre online közvetítés keretében is lehetőség lesz!

Az Európai LEADER Szövetség a Vidékfejlesztésért (ELARD) szervezésében megvalósuló kongresszuson várhatóan 800 fő vesz majd részt személyesen, hogy megvitassák a LEADER jövőjét az európai politikában. Az eseményen a több mint 600 HACS képviselőjén kívül az Európai Bizottság tisztviselői, a LEADER és a vidékfejlesztés mellett elkötelezett európai parlamenti képviselők, valamint a nemzeti és regionális vidéki hálózatok és az irányító hatóságok képviselői is megjelennek majd. A kongresszus keretében megvitatják a vidékfejlesztés aktuális kihívásait, melynek első napja 13.30-tól élő közvetítés keretében elérhető lesz az Európai Parlament oldalán és az esemény saját honlapján egyaránt.

A kongresszus angol nyelvű részletes programja megtekinthető az alábbi linkre kattintva: https://leadercongress.eu/en/provisional-programme/

 

Szerző: MNVH
Forrás: ELARD
Fotó: ELARD