Szedi kultúrklub

majort
2023. 11. 22., sze – 11:10

LEADER munkaszervezet megnevezése: Zengő-Duna Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-102-6-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Szedi kultúrklub

Kapcsolattartó megnevezése: Maml Balázs

Megvalósítási hely pontos címe: 7751 Szederkény, Rákóczi utca 12.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2020.03.31.

Elnyert támogatási összeg: 3 870 291 Ft

Teljes projekt összeg: 4 556 004 Ft

Projekt célja:

Az intézményben több klubfoglalkozás (Baba-mama klub, Mackó-Mocorgó; Néptánc felnőtteknek és gyerekeknek, Nyugdíjas színjátszó) illetve különböző erőnléti foglalkozások (Zumba, Fit-R Boksz; Nyugdíjas nyújtó torna, aerobic) is működnek. A helység nagyon kihasznált, ugyanakkor rendkívül rossz állapotban voltak. A falak vizesek, egészségtelen, szigetelésre vártak. A mellékhelyiség elöregedett, nem lehetett megfelelően tisztítani, nem volt higiénikus. Igény van a helységek használatára, ezért szerettünk volna egészségesebb körülményeket biztosítani.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása:

Jelen pályázat keretein belül a kisterem és a konyha teremhez tartozó fal részének szigetelése, festése, valamint a mosdók felújítása valósult meg. (Lapok lecserélése, csapok, mosdók, wc-k cseréje).

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként, jó gyakorlatként funkcionál:

A projekt általános célja volt, hogy a megvalósítandó beruházás a szolgáltatások színvonalának javítása mellett növelje az esélyegyenlőséget annak ismeretében, hogy egy település vonzerejének növelése (esetlegesen gazdaságának modernizálása) nem képzelhető el a központi épületek felújítása nélkül.