A Gyöngyvirág apartman magánszálláshely korszerűsítése Lentiben

majort
2023. 11. 19., v – 21:39

LEADER munkaszervezet megnevezése: Lenti és Térsége Vidékfejlesztési Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-59-3-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: A Gyöngyvirág apartman magánszálláshely korszerűsítése Lentiben

Kapcsolattartó megnevezése: Tüske Béláné

Megvalósítási hely pontos címe: Lenti, Gyöngyvirág u. 7/A 1183/34 hrsz.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.05.10.

Elnyert támogatási összeg: 4 881 374 Ft

Teljes projekt összeg: 7 673 424 Ft

Projekt célja:

A projekt célja a magánszálláshely korszerűsítése magasabb minőségű szálláshely szolgáltatással és korszerűbb szolgáltatásokkal, valamint megújított marketing felülettel.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása:

A projekt keretében a szálláshely korszerűsítése, festés, burkolás, klíma szerelése valósult meg, valamint beépítésre került 1 db napelemes szolár lámpa. A szálláshely szolgáltatásfejlesztése érdekében mosógépet, mosogatógépet, tűzhelyet szereztünk be. A marketing tevékenység megújítására egy új akadálymentesített oldalt hoztak létre.

Innovációs elemek bemutatása:

A szállás energetikai korszerűsítésére fűtéskorszerűsítés valósult meg, korszerű, energiatakarékos eszközöket szereztek be (mosógép, mosogatógép, tűzhely), valamint a megújuló energia felhasználás érdekében szolár lámpát helyeztek el.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió:

A projekt eredményeként jelentős mértékben nő a szálláshely versenyképessége, mivel a fűtéskorszerűsítés eredményeként hűvösebb időszakban is gazdaságosan üzemeltethető lesz a szálláshely. A korszerű villanytűzhellyel, nagy teljesítményű mosógéppel és a mosogatógép segítségével a vendégek számára további kényelmi szolgáltatást nyújthatnak, amely szintén vonzóbbá teszi a szálláshelyet. A megújult szálláshely klíma berendezéssel, valamint solar lámpával rendelkezik. A marketing megújításaként új, korszerű, akadálymentes weboldal készült.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként, jó gyakorlatként funkcionál:

Működő szálláshely korszerűsítése valósult meg kisebb léptékű, energetikai célú fejlesztésekkel (fűtéskorszerűsítés, energiatakarékos eszközök beszerzése, solar lámpa telepítés), amelynek eredményeként az energiafelhasználás csökkenése mellett a szálláshely szolgáltatásai is magasabb színvonalúvá váltak.