Eszközbeszerzés a Priven-Market versenyképessége érdekében

majort
2023. 11. 19., v – 17:11

LEADER munkaszervezet megnevezése: Közép-Szabolcsi LEADER Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-56-1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Eszközbeszerzés a Priven-Market versenyképessége érdekében

Kapcsolattartó megnevezése: Labbancz Zsolt

Megvalósítási hely pontos címe: Gávavencsellő, Rákóczi u. 48.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.04.15.

Elnyert támogatási összeg: 2 709 199 Ft

Teljes projekt összeg: 4 209 450 Ft

Projekt célja:

A projekt célja az üzletben használt szoftvereknek, hardvereknek a cseréje. Az áruk megrendelése, árazása, vonalkóddal történő ellátása, fizetés esetén vonalkódok leolvasása stb. egy modern, korszerű szoftver és hardver állomány segítségével gyorsabban működik, mellyel idő és energia takarítható meg. A fejlesztés révén a cél a cég versenyképességének a növelése, vásárlók megtartása és újak vonzása, mellyel a bevétel növekszik, melyet további fejlesztésekre és munkaerő megtartására lehet fordítani.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása:

A projekt keretében a kedvezményezett egy modern, korszerű szoftver és hardver állományt szerzett be, amellyel az árumegrendelés, árazás, vonalkóddal történő ellátás, vonalkód alapú fizetés gyorsabban működik.

Innovációs elemek bemutatása:

A térség egyik legnagyobb élelmiszerboltjában az egyik legkorszerűbb kereskedelmi rendszer és modern bolti eszközök beszerzésével valósult meg az üzlet technológiai megújítása.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió:

A fejlesztés hozzájárul a vállalkozás fenntartásához, tekintettel arra, hogy hatására idő- és költségtakarékosság várható, a vásárlók gyorsabb kiszolgálást kapnak, ezáltal a meglévő vevők megtartása biztosított, illetve forgalomnövekedés is várható. Bevétel növekedése révén a vállalkozás versenyképessége nő és újabb fejlesztések megvalósítására nyílik lehetőség a vevők szükségleteinek kielégítése céljából. A következő években üveg nyílóajtós fali regálsor megvásárlását tervezik, ami a legkorszerűbb energiatakarékos technika szerint működik, így 4 db régi hűtő lecserélése valósulhat meg.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként, jó gyakorlatként funkcionál:

A bolt Gávavencsellő legnagyobb, legmodernebb élelmiszerboltja. A helyi lakosokon túl a környező településeken élők is járnak ide vásárolni a széles áruválaszték és a mindig friss termékek miatt. Továbbá szívesen vásárolnak a boltban a településen átutazók és a Tisza folyó közelsége miatt a szomszéd településen nyaralók, horgászok. A kereskedelmi egység modern környezetben, korszerű technika alkalmazásával, széles áruválasztékkal színvonalas kereskedelmi szolgáltatás biztosít a vidéken élők számára.