Nádudvari műszaki kisker. új szolgáltatás bővítése eszközbeszerzésen keresztül

majort
2023. 11. 18., szo – 08:24

LEADER munkaszervezet megnevezése: Hortobágyi LEADER Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-45-1.-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Nádudvari műszaki kisker. új szolgáltatás bővítése eszközbeszerzésen keresztül

Megvalósítási hely pontos címe: 4181 Nádudvar, Fő út 97.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.12.31.

Elnyert támogatási összeg: 1.018.633 Ft

Teljes projekt összeg: 1.740.016 Ft

Projekt célja: A projektgazda célja volt, hogy a vállalkozást egy új szolgáltatással bővítsék, ezáltal növelve ügyfélkörüket, ismertségüket.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A projekt keretében beszerzésre került egy Alfa LCE-2 típusú lézervágó és gravírozó berendezés, valamint Dell laptop és LG monitor is.  A lézervágó funkcióval megmunkálható fa, műanyag, szövet, papír, bőr stb. felületek.

Innovációs elemek bemutatása: A fejlesztéshez kapcsolódóan a projektben kommunikációs tevékenység végzésére is sor került, mely keretében egy térségi információs lapban hirdetés került közzétételre, valamint a közösségi médiában és egy internetes weboldalon is folyamatosan reklámozzák az új szolgáltatásukat, illetve a már elkészült termékeket.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: A fejlesztés eredményeként a beszerzésre került berendezés nagy segítséget jelent a vállalkozás gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítésében, illetve a területi különbségek csökkentésében, a térségi felzárkóztatásában biztosítva ezzel a vállalkozás zavartalan és a szakszerű működését, versenyképességük növelését.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A megnövekedett ügyfélforgalom kiszolgálása biztosítja a munkaerő megtartását.