Halbolt és szépségszalon kialakítása Érsekcsanádon

majort
2023. 11. 14., k – 07:54

LEADER munkaszervezet megnevezése: Felső-Bácska Vidékfejlesztési Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-32-7-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Halbolt és szépségszalon kialakítása Érsekcsanádon

Megvalósítási hely pontos címe: Érsekcsanád, Petőfi Sándor utca 99

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.05.25.

Elnyert támogatási összeg: 4.951.644 Ft

Teljes projekt összeg: 8252.881 Ft

Projekt célja: Halbolt és szépségszalon kialakítása Érsekcsanádon.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A halboltnak és szépségszalonnak helyet adó épület teljes felújítása, átalakítása valósult meg. A fejlesztés révén, az üzlethelységek frekventált helyre kerültek, tágasabb helyiségben kapott helyet a halbolt, valamint a szépségszalon. A szalon beindításával a vállalkozásban teljesen új tevékenység jött létre. Az előnyösebb helyen lévő üzletek és a több lábon állásnak köszönhetően erősödött a vállalkozás versenyképessége és hosszú távú stabilitása.

Innovációs elemek bemutatása: A pályázatnak köszönhetően egy új a XXI. század követelményeinek megfelelő bolt és üzlethelység került kialakításra. A fejlesztés a település központjában valósult meg, aminek köszönhetően többen látogatják az üzlethelységeket.
Eddig ilyen nem volt a településen az embereknek több km-re kellet utazni, a beruházásnak köszönhetően több ember jut megfelelő kiszolgáláshoz.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: Kettő üzlethelység kialakítása XXI. századi kiszolgálással.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A településkép javítása valósult meg, mert egy régi elhagyott épület került felújításra. A település élhetőbb lett, mert kettő darab új szolgáltatással bővült, ennek köszönhetően helyben tudnak halat vásárolni és szépítkezni a lakosok.