Dunazug Apartmanház Plusz

majort
2023. 11. 13., h – 10:24

LEADER munkaszervezet megnevezése: DUNA-PILIS-GERECSE VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-2-3-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Dunazug Apartmanház Plusz

 Megvalósítási hely pontos címe: Dömös, Alsórét utca 8. hrsz: 867/16

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.01.11.

Elnyert támogatási összeg: 4.999.998 Ft

Teljes projekt összeg: 12.759.973 Ft

Projekt célja: Fejlesztésünk elsődleges célja versenyképességünk növelése érdekében a férőhelyek számának növelése és egy újabb vendégkör megszólítása. Tapasztalataink azt mutatják, hogy többletköltség esetén is igényelik vendégeink az általunk kínált egyedülálló szolgáltatást.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: Olyan szállást valósítottunk meg,, ahol minőségi környezetben magasabb felszereltségű, luxus színvonalat tudtunk megvalósítani. Mosó-és mosogatógép, maximálisan felszerelt konyha, fürdő. Az épület egyedi infra fűtésű, energiatakarékos, napelemmel ellátott. A berendezések energia-hatékonyak. Természetes környezetben exkluzív szállás

Innovációs elemek bemutatása: Az 60 m2-es apartmanok külön bejáratúak, nem dohányzók, szúnyoghálóval ellátottak, privát fürdőszobával, nappalival és jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Jakkuzi és szauna rendelkezésre áll. Az apartmanokban külön helyiségenként, termosztáttal állítható infra fűtés szolgálja a meleget, a wifi és a klímaberendezés használata díjmentes.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: Bakancslistás környezet a Pilis kapujában!
Modern berendezésű, tágas apartmanjainkat, maximálisan felszereltük az Önök kényelmére, akárcsak otthon. Családias szállás, pároknak, kisgyermekes családoknak vagy akár baráti társaságok részére. Páratlan élményt nyújt a Prédikálószékről való kilátás a Vadálló-kövek látványa vagy a Rám-szakadék kacskaringós kanyonja.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: A házat egy szép kert veszi körül, ahol tűzrakóhely lett kiépítve. Kérésre tudunk adni bográcsot, tárcsát vagy nyársakat, természetesen a tűzifa is rendelkezésre áll.