Gazdasági környezet fejlesztése 6766 Dóc, Dóczy Miklós utca 23.

majort
2023. 11. 13., h – 09:59

LEADER munkaszervezet megnevezése: DÉLI NAPFÉNY LEADER EGYESÜLET

VP-felhívás kódszáma: VP 6 19 2 1 21 1 20

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Gazdasági környezet fejlesztése 6766 Dóc, Dóczy Miklós utca 23.

Megvalósítási hely pontos címe: 6766 Dóc, Dóczy Miklós utca 23.

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023.06.13.

Elnyert támogatási összeg: 8.100.000 Ft

Teljes projekt összeg: 13.500.000 Ft

Projekt célja: Eszköz, gép beszerzése, technológia rendszerek kialakítása: Kuhn VB 3160 változókamrás hengeres bálázó beszerzése
 

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása: A projekt eredménye egy bálázó gép vásárlása, mely által bővül a vállalkozás tevékenységeinek és szolgáltatásainak a köre. A fejlesztés által bővül a helyi szereplők szolgáltatásinak a köre is, mely hosszútávon hozzájárul a gazdasági szereplők életképességéhez és a foglalkoztatás stabilitásához, illetve növeléséhez.

Innovációs elemek bemutatása: A térség aktivitásának növelése érdekében a vállalkozás bővíteni kívánta a tevékenységeinek és szolgáltatásainak a körét. Ennek érdekében a projekt során egy bálázó gép került beszerzésre. A projekt során együttműködik a helyi önkormányzattal és egy helyi civil szervezettel. Az együttműködés során mindkét fél számára biztosítják a rendezvények előtti tereprendezést és rendezvények egy programelemét, mely során a gazdaság bemutatásra kerül.

Eredmények bemutatása - jövőkép vízió: Az eszközállomány korszerűsítése; Új eszközök beszerzése; A gazdaság szolgáltatásainak a bővítése; Generációváltás;
A meglévő együttműködések fenntartása; Új együttműködések kialakítása; Foglalkoztatás növelése.

Minden olyan az ügyfél által kiemelendő szempont, mely alapján a projekt jó példaként,-jó gyakorlatként funkcionál: Minta értékű együttműködés jött létre a három szféra között (vállalkozói-civil-önkormányzati szféra). Az együttműködés azóta is folyamatos és a továbbfejlesztésén is dolgoznak.