Megjelent a Településfejlesztési Díj idei felhívása

majort
2023. 03. 15., sze – 10:19

Megnyílt a lehetőség az önkormányzatok és önkormányzati cégek előtt, hogy valamely 2022-ben befejezett településfejlesztési projektjükkel elnyerhessék a Településfejlesztési Szövetség szakmai elismerését, a Településfejlesztési Díjat.

Az önkormányzatok erejüket megfeszítve fáradoznak ezekben az időkben is, hogy a település lakóinak minőségi körülményeket teremtsenek. A Településfejlesztési Díj egyúttal a Településfejlesztési Szövetség tisztelgése elkötelezett, kemény munkájuk előtt. Biztatják az önkormányzatokat a nevezésre, hogy minél többen megismerhessék azokat az értékeket, amelyeket munkájuk során teremtenek.

A nevezés nyitott önkormányzatok, önkormányzati cégek előtt, amelyek különösen büszkék valamely településfejlesztés terén 2022-ben befejezett projektjükre.

A nevezés díjmentes. Az elismerésekről a Szövetség szakmai zsűrije dönt.

A nevezéshez a Nevezési adatlap kitöltése szükséges, amelyhez a projektet legjobban bemutató maximum 5 db képet .jpg vagy .jpeg formátumban lehet csatolni. Ezen felül link formájában csatolhatók további anyagok, videók. A dokumentumot e-mailben 2023. március 22-ig várják az [email protected] címen.

Egy pályázó több projekttel is nevezhet. A Szövetség a díjkiosztót személyes rendezvény formájában tartja meg előre láthatólag 2023 májusában.

A nevezéssel és a Díjjal kapcsolatban további információ az alábbi honlapon található:

https://telepulesfejlesztes.eu/telepulesfejlesztesi_dij

Forrás: Településfejlesztési Szövetség
Fotó: Településfejlesztési Szövetség