A hétvégén várja vendégeit a hagyományos Böllérfesztivál Kakucson

majort
2023. 02. 09., cs – 10:12

A kakucsiak az idén is egy hagyományos ünnepséggel, a roppanós hurka-kolbász és az illatozó töltött káposzta ígéretével várják vendégeiket a Böllérfesztiválon. A Pest megyei községben már tradíció, hogy finom lakomával indítják az évet, s ehhez elengedhetetlen programnak számít a hagyományokat őrző böllér programsorozat megrendezése.

A kora reggeli kezdés megéri, hiszen színes és szórakoztató programok várnak a kiérkező látogatókra a nap folyamán. Nagy gasztro és zenei programsorozat, ahol az elkészített finomságok valamint a jobbnál jobb előadók kellemes kikapcsolódást nyújtanak a jóllakott közönség számára.

A legjobb versenyzőket az idén is díjazzák, ugyanis több díj kerül ismét kiosztásra. Sőt, az idén a csapatok külön versenyprodukciókkal lépnek fel a közönség előtt. A gyerekeknek is készülnek különféle meglepetésekkel a programsorozat készítői, így az összes korosztálynak ideális szórakozási lehetőséget nyújtanak.

Időpont: Február 11. szombat

Helyszín: Kakucs, Ekrik István Sportpálya melletti szabadidőpark

A Fesztivál programja:
 

8:00 – Köszöntő
8:30 – A böllérverseny indulása
12:00 – Elkészült ételek zsűrizése
14:00 – Vega Banda Gólyalábas művészeti csoport fellépése
16:00 – Eredményhirdetés
17:00 – Nótár Mary koncert
18:00 – Böllér Brass Band koncert

Mindemellett a vendégeket egész napos termelői és kirakodóvásár várja, Magyarország legjobb kézműveseivel. A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kiállító partnerként vesz részt a rendezvényen, ahol termelőink és a Hálózat munkatársai várják a látogatókat.

Forrás: bollerfeszt.hu
Fotó: Csodálatos Magyarország