A „Környezet védelméért” Díj 2022

majort
2023. 01. 17., k – 09:59

Már lehet pályázni a 2022. évi „Környezet Védelméért” Díj elnyerésére, melyet több mint 20 évvel ezelőtt alapított a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége. A Díj alapítóinak célja, hogy elismerje mindazokat, akik tevékenységükkel szolgálják a környezet védelmét, értékeinek megóvását, a környezet terhelésének csökkentését, a környezetszennyezés megszüntetését, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítését. 


E személyek, vállalkozások, diákok számára a Díj erkölcsi és szakmai támogatást biztosít. A Díj odaítéléséről a Szövetség elnöksége dönt. A 2022. évi díjak a KSZGYSZ által szervezett, 2023. május 6-án tartandó 22. Országos Környezetvédelmi Találkozón kerülnek átadásra. 


A Szövetség honlapján (www.kszgysz.hu) megjelent „A Környezet Védelméért” Díj 2022. évi pályázati felhívása 3 kategóriában (ifjúsági, magánszemély, vállalkozás) várja a jelöléseket 2023. április 10-ig.


A pályázatok értékelésekor kiemelt jelentősége van a rendelkezésre bocsátott információk minőségének, megbízhatóságának, ezért kérik a pályázókat törekedjenek arra, hogy a jelöléshez kapcsolódó legfontosabb tényeket bemutassák.


A Szövetség több mint 260 vállalkozást, intézményt, szervezetet tömörít, akik munkájukkal jelentős mértékben járulnak hozzá Magyarország környezeti állapotának javításához, a fenntarthatósági célok eléréséhez.


Bővebb információ a szervezet honlapján: kszgysz.hu
 
Forrás: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
Fotó: Facebook/ Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége