A szépség belülről fakad, de nem baj ha kívülről is látszik

majort
2022. 10. 30., v – 09:37

Az Anna Labor, Balogh Mihályné Anna családi vállalkozása 1995 óta gyártja, Anna Bársonyka néven az évtizedek során jól bevált alapanyagokból és egyedi összetétellel készülő krémeket. Anna, saját receptjei alapján fejlesztette ki a kozmetikumokat és hozta létre az első kisüzemet Tolna megyében.


Eleinte csak pár terméket készített, majd huszonöt készítmény fölé emelkedett a kínálata.  Sarokpuhító krém élen jár a bőrkeményedés elleni harcban, amit sikerült a gyógyszertárak kínálatába is bejuttatnia. Ezt követték az arckrémek és a kézápoló, amit sok üzemben munkavédelmi krémként használnak. 


Anna, az alapokat az édes anyjától tanulta, és a kis családi vállalkozást azóta is megtartotta. Termékei között vannak hagyományos kozmetikumok és az új igényeknek megfelelő növényi alapúak. Új tapasztalatokkal és a növekvő igények kielégítésére bővítették a termékcsaládot, melyet a gyógynövény-és gyümölcskivonatok, körömvirág, rozmaring, borsmenta, avokádó és a modern illatanyagok szakszerű kombinációjával alakítottak ki. Ez az arc és testápoló család, mely minden bőrtípus és korosztály számára használható. 


Nagyon fontos, hogy állati termékeket nem használ, és kísérleteket sem végez ezekhez a krémekhez. Biokozmetikumok hatóanyagát használja sok termékébe. 


Férfi vásárlóinak a „For men” termékeit ajánlja.


Termékei között megtalálhatók az acmellás hidratáló krémek, arclemosók, bőrfiatalító regeneráló szérumok, éjszakai krémek, gyógynövényes balzsamok, hialuronsav, kéz és testápolók, gyógynövényes zselék, szemkörnyékápolók és sarokpuhító krém is. 


Sokak megelégedésére olyan krémeket sikerült kifejlesztenie, amit az érzékeny bőrűek is használhatnak. A család gyártási technológiája lehetővé teszi, hogy mindig csak az igényeknek megfelelő mennyiséget készítsék, ami rövid idő alatt eljut a felhasználókhoz.


Anna a gyógynövény tanfolyamot is elvégezte, majd természetgyógyász lett, ezen belül pedig a Nes terápiával foglalkozik. 
Fiatalos külsőre, s belsőre egyaránt mindenki vágyik, de kevesen tesznek érte. A rendszeres sport, a helyes táplálkozás, a megfelelő feltöltődés és a bőrápolás fontos tényezők.  


Termékeik elérhetők az http://www.annalabor.hu oldalon. 


„Anna Bársonyka – Egyszerűen nagyszerű! Bársonyossá teszi a bőrt!”


Szerző: Szigeti Tamás
Fotó: Facebook/ Anna Bársonyka Kozmetikumok Anna Labor