Ismét Orosházára került „Év Boltja” cím

majort
2024. 06. 28., p – 09:54

2024-ben már a tizedik alkalommal hirdették meg „Az Év Boltja” elnevezésű versenyt Budapesten. A pályázók összesen huszonkét kategóriában nevezhettek, a versenyzők között pedig volt egy orosházi kisbolt is. A nevezés pikantériáját az adta, hogy a Kiskosár Kézműves Kisbolt a tavalyi évben már elnyerte ezt a címet, de Csizmadia Ildikó az idén is a legjobb akart lenni.

Álmai, kitartása és a minőség iránti elkötelezettsége most is sikerre vezették, üzlete 2024-ben is elnyerte az „Év Boltja” címet.

Csizmadia Ildikó 2022-ben döntött úgy, hogy maga mögött hagyva az irodai munkát férje biztatására belevág egy saját üzletbe. A családi nyaralások során rengeteg kézműves boltnál megálltak tanulni, tapasztalatokat gyűjteni, csodálattal járta ezeket a boltokat. A férje volt az, aki leginkább inspirálta ebbe az irányba, egy nap pedig megnyitották saját kézműves boltjukat. Féltek az ötlettől, de bárkit kérdeztek mindenki jó ötletnek tartotta a boltot.  2022-ben 15 kézművessel volt együttműködése, ennyi kézműves vitte hozzá a portékáját, mostanra már több mint 30 kézművessel dolgozik együtt. De nem csak a beszállítói kör, a vásárlói is egyre többen vannak, mára fogalommá vált a kis üzlete a városban. Nem csak termelői bolt az övék, hiszen Ildikó kézműveskedik, ajándéktárgyakat is vásárolhatnak náluk.

Hátra is dőlhetett volna, mert 2023-ban már haza vitte a kategória győzelmet az „Év Boltja” versenyen kisboltjával, de nem így tett.  Sőt a zsűri kihangsúlyozta, egymás utáni két évben ugyanannak a boltnak nem könnyű nyerni, sokkal többet kell mutatni, mint egy első indulónak. De ő meg akarta méretni magát így is, a „nehezebb pályán”, a több követelmény ellenére is, mert a legjobbat szeretné a vásárlóinak.

A 2024-es „Év Boltja” elismeréssel pedig tényleg bebizonyította, hogy nem csak az álmait, de mindent meg tud valósítani, amit megálmodik.

Gratulálunk!

 

Szerző: Brlázs Róbert
Fotó: Oroscafe.hu