EIP-AGRI Innovációs Díj 2024

majort
2024. 01. 12., p – 11:55

Az Európai Innovációs Partnerség (EIP) 2012-es létrehozása óta több mint 3400 Operatív Csoport járult hozzá a mezőgazdaság és az erdészet termelékenységének, valamint fenntarthatóságának növeléséhez az Európai Unióban.

Az Operatív Csoportok innovatív projektjeinek és az elmúlt nyolc évben elért eredményeinek elismerése érdekében az EU KAP hálózat innovációs és tudáscserét támogató egysége (EIP-AGRI) Innovációs Díjakat ad át.

A díjat azok az Operatív Csoportok kaphatják meg, akik kiemelkedően innovatív gyakorlatokat, megoldásokat, termékeket vagy folyamatokat fejlesztettek ki. Hat díjkategóriát hoztak létre, amelyeken belül öt-öt Operatív Csoportot választanak majd jelöltnek. A jelöltek közül kategóriánként egy győztes kap díjat, a hetedik díj a "közönségkedvenc" elismerése lesz. A díjra 2024. február 8-ig lehet nevezni. A pályázat benyújtásához segítséget nyújtó angol nyelvű útmutató elérhető az EU CAP Network honlapján vagy ide kattintva: Útmutató

A díjátadó ünnepségre 2024. május 7-én, az "EIP-AGRI Operatív Csoportok: Innováció a gyakorlatban" című konferencián kerül majd sor Estorilban (Portugália).

 

Forrás: EU CAP Network
Fotó: EU CAP Network