Kézműves Kiválóságok Díj 2024: Újdonságok és Tradíciók Találkozása

majort
2024. 09. 04., sze – 10:09

Az Agrotrend Csoport és a Városi Anya közös projektjeként immár negyedik alkalommal hirdették meg a Kézműves Kiválóságok Díjat, amely évről évre a hazai kézműves termékek legjobbjait jutalmazza. Az idei évben a verseny különlegessége, hogy a hagyományos méz, lekvár, szörp és gyümölcslé kategóriák mellett új kategóriák is helyet kaptak: a legjobb magyar zöldséglé, kézműves csokoládé és sör is versenybe szállhat a rangos elismerésért.

A Kézműves Kiválóságok Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar termelők kiemelkedő munkájára és bemutassa a hazai ízek sokszínűségét. Manapság a vásárlók a minőség mellett az elismerések alapján döntenek, így egy szakmai díj óriási előnyt jelenthet. Az elnyert díjak nemcsak a szakma, hanem a vásárlók szemében is garanciát jelentenek a kiválóságra. Ha eddig nem kaptál nagyobb nyilvánosságot, itt az ideje, hogy ezen változtass!

Az idei évben is a zsűri 14 különböző szempont szerint értékeli a versenyre nevezett termékeket. Az íz, illat, szín, textúra és utóíz mellett a hagyomány és kreativitás találkozása is fontos szempont, csakúgy, mint a termékek megjelenése, ahol az üveg, kupak, címke, márkanév és arculat is számít. A tavalyi évben közel 130 termék került értékelésre, ami jól mutatja a verseny színvonalát és a kézműves termelők elkötelezettségét.

Idén a kategóriabővítéssel lehetőség nyílik arra, hogy még több kiváló magyar kézműves termék kapjon elismerést, és a közönség új, izgalmas ízekkel ismerkedjen meg. A nevezések szeptember 30-ig adhatók le, amely a nevezési űrlap kitöltésével, két termékminta beküldésével és a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. A nevezési díj 6000 Ft/minta, és a mintákat postai úton az Agrotrend Iroda címére kell eljuttatni.

A versenyen való részvétel nemcsak elismerést, hanem egy valódi ugródeszkát is jelenthet a nagyobb ismertség felé, ami segíthet megerősíteni a márkádat és növelni az eladásaidat. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és használd ki a 2024-es Kézműves Kiválóságok Díjat arra, hogy a te terméked legyen a legjobb Magyarországon!

Az eredményhirdetés és a díjak átadása egy később meghirdetett ünnepélyes eseményen lesz, ahol a díjazottak bemutathatják termékeiket a nagyközönség előtt. További információk és részletek a https://agrotrend.hu/kezmuveskivalosagok/ oldalon érhetők el.

Ne maradj ki, lépj egy szintet, és mutasd meg, mit tudsz! A Kézműves Kiválóságok Díj 2024 egyedülálló lehetőséget biztosít a magyar termelők számára, hogy kiemelkedjenek a piacon, és elismerést szerezzenek a szakma és a vásárlók körében egyaránt. Légy részese a versenynek, tedd próbára magad, és mutasd meg, miért te vagy a legjobb!

 

Forrás: Agrotrend Csoport
Fotó: Agrotrend Csoport