Egyéni vállalkozás fejlesztése új technológia bevezetésével

majort
2023. 11. 20., h – 08:38

LEADER munkaszervezet megnevezése: Sághegy LEADER Egyesület

VP-felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-74-1-17

Jó gyakorlat/projekt elnevezése, címe: Egyéni vállalkozás fejlesztése új technológia bevezetésével

Kapcsolattartó megnevezése: Cságoly Szilvia

Megvalósítási hely pontos címe: 9756 Ikervár, József A. U. 2.

Elnyert támogatási összeg: 2 499 999 Ft      

Teljes projekt összeg: 6 349 998 Ft

Projekt célja:

A pályázó fő tevékenysége a tetőszerkezet építés (ácsolás), mely a gyakorlatban régi és új tetők fedése, régi tetők teljes vagy részleges felújítása, bontása, lécezése, fóliázás, szigetelés, palázás, palatetők mosását jelenti. A vállalkozó fontosnak tartja a folyamatos, megbízható, minőségi munka végzését, ezért is szerette volna eszközállományát a legmodernebb, minden igénynek és biztonsági előírásnak megfelelő állványzattal kiegészíteni.

Megvalósítás bemutatása/tevékenység bemutatása/eszközök beszerzésének bemutatása:

A beszerzett Layher állványrendszer nagy teherbírású, tartós alapanyagokból készült építőipari eszköz, mellyel az ügyfelek igényei maximálisan kielégíthetőek. A stabil szerkezeti felépítés hozzájárul ahhoz, hogy a munkavégzés közbeni balesetek minimálisra csökkenjenek. Legyőzhetetlenül gyors és egyszerű, gyors szerelésnek, az egyszerű rátűzős technikának, a nagyon könnyű Lightweight kereteknek és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően. Csupán 6 alapelemből áll, amelyek néhány egyszerű mozdulattal összeszerelhetők. Kompromisszummentes biztonság már az építés alatt is. Jól átgondolt elemek, melyeken jól látszik a rögzített és nem rögzített állapot közötti különbség, az építés közben is stabil szerkezet.

Innovációs elemek bemutatása:

A vállalkozás eszközparkja gazdagodott egy minden építési területen alkalmazható, biztonságos állványzattal, mely megfelel a magyar szabványoknak és munkavédelmi előírásoknak. A gyors szerelésnek köszönhetően idő takarítható meg a megrendelés teljesítésének első pillanatától. A munkavégzés feltételei még biztonságosabbá válnak, az új állványzatnak köszönhetően a munkavégzés közbeni balesetek lehetősége minimálisra csökken. A modern technológiának köszönhetően magasabb épületek állványozására is lehetőség adódik. A hatékonyság megnövelésének következményeként gyorsabb munkavégzés lehetséges, melynek az árbevétel, és ezzel együtt az adóerő növekedése várható.