Idén először meghirdetik az Agrármarketing-díjat

majort
2023. 11. 16., cs – 10:01

Az AGROTREND Csoport szeptemberben hirdette meg az Agrármarketing-díjat, de többen is jeleztétek, hogy szívesen részt vennétek még, év végi határidővel. Így hosszabbítottak a nevezésen. December 15-ig várják a 2023-as tevékenységről szóló pályázatokat.

Céljuk, hogy felismerjék és díjazzák a magyar agrárvilág kreatív szellemét, egyedülálló marketingkommunikációs tevékenységét.

Az agrárium is tele van olyan tehetséges szereplőkkel, akik képesek újítani, kreatívan gondolkodni és professzionálisan kommunikálni. Ezzel a díjjal évente elismerik és jutalmazzák azokat a projekteket, amelyek kiemelkednek az egyedülállóságukkal, látványosságukkal és sikerességükkel. Őket szeretnék példaként állítani!

Kik nevezhetnek?

Kistermelőket, kézműves termék készítőket és nagy cégeket is szívesen látnak. Természetesen külön kategóriában díjazzák őket.

Miért érdemes részt venni?

- Elismerés: A szakmai zsűri által kiválasztott projektek elnyerik az Agrármarketing Díjat, amelyet az adott év kiemelkedő ötletei és megvalósításai alapján ítélnek oda.

- Nyilvánosság: A győztesek kiemelt médiafigyelmet kapnak, és bemutatják munkájukat a szélesebb közönség előtt.

- Hálózatépítés: Kapcsolatokat építhet az agrárvilág és a marketing szakembereivel, lehetősége nyílik tapasztalatokat cserélni és együttműködni.

Mikor lesz az díjátadó?

Az ünnepélyes díjátadó 2024 januárban lesz az Agromash-on!

Hogyan lehet nevezni?

December 15-ig küldhetik be a pályázatukat! Minden olyan projektet szívesen látnak, amely kiemelkedik az egyediségével, látványosságával és sikerességével. További részleteket a weboldalon találunk! www.agrarmarketingdij.hu

Mivel lehet nevezni?

Bármilyen marketingkommunikációs tevékenységgel, kampánnyal, amit 2023-ban hajtottak végre és sikeresnek ítélnek. Nyitottak mindenre, legyen ez egy termék bevezetése, egy imázs kampány, egy tartalommarketing, egy design megoldás, egy új vizuális megjelenés.

Kik bírálják el a pályázatokat?

Pályázataitokat a marketing területén nagy tapasztalattal bíró szakemberek bírálják majd, de a weboldalon minden információ megtalálható!

 

Forrás: Agrotrend
Fotó: Agrotrend