Pályázati felhívás az OMÉK Marketing Díjára

majort
2023. 08. 16., sze – 09:44

A Magyar Marketing Szövetség nyolcadik alkalommal írja ki pályázatát az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron kiállítási Marketing Díjra. A kiállítási Marketing Díj növekvő értékét bizonyítja, hogy nem csak a nyertesek, hanem a pályázaton indultak is felhasználták a részvétel presztízst erősítő hatását marketingkommunikációjukban.

A Díj erősíti a gazdálkodó szervezetek üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitását.

A Szövetség ezúton is felhívja a kiállítók figyelmét a pályázati kiírásra és várja jelentkezésüket.

A kiírók a kiállítási Marketing Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, ezzel megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztizsét.

A kiírók célja a pályázat meghirdetésével elsősorban a figyelem felkeltése a marketing szakma fontosságára és hasznára, a korszerű marketing technikák bemutatásával példa állítása a kezdő cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzés a magasabb szakmai tudás elérésére és gyakorlati alkalmazására.

Beküldési határidő: 2023. szeptember 22. 12.00 óra. További részletek és a jelentkezési lap a marketing.hu oldalon található.

 

Forrás: Magyar Marketing Szövetség, Magyar Mezőgazdaság/ Török Gergely
Fotó: Magyar Marketing Szövetség