Búcsúzunk, Bözsi!

majort
2022. 08. 28., v – 20:14

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat elnöksége és munkatársai mély fájdalommal tudatják, hogy elnökségünk tagja, Konrád Istvánné Bözsi elhunyt.


Bözsi elkötelezett vidékfejlesztő volt, ahogy ő mondta magáról, igazi falusi asszony. A józan gondolkodása, derűlátása és az általa képviselt értékrend a védjegyévé vált. Számtalan elképzelését sikerre vitte, még a koronavírus járvány alatt is a boldogulási lehetőséget kereste a gazdálkodók számára: autós piacot szervezett Bagon, mely nagy sikernek örvendett. 

„A piacnak lelke van!” – hangoztatta többször. 

Te voltál a piac lelke, drága Bözsi, tőled működött, hiszen nem csak gazdasági kérdést csináltál a piaci értékesítésből, hanem egyúttal hagyományokat őriztél és közösséget is építettél.

A hír felfoghatatlan számunkra. Mióta megtudtuk, hogy szíved megszűnt dobogni, folyamatosan csörögnek a telefonok. Egymást hívjuk és szeretettel emlékezünk rád, a közösen eltöltött pillanatokra, a baráti beszélgetésekre.

Sokat tanultunk tőled az elmúlt évek során, és tudjuk, még nagyon sok tanulnivalónk lett volna. Egy „jelenség” voltál, hihetetlen energiával, vidámsággal és élettapasztalattal.


Fájó szívvel búcsúzunk tőled, nyugodj békében!