Tanulmányok

Mesterségek címere

 

Mesterségek címere – Nemzeti parki termékek nagykönyve

A Mesterségek címere – Nemzeti parki termékek nagykönyve Osváth Sarolta és Darabos György tollából izgalmas történeteket foglal magában, hétszáz gyönyörű képpel megjelenítve a vidéki Magyarország régi-új kincseit, a Nemzeti Parki Termék védjeggyel ellátott kiváló termékeket, szolgáltatásokat. Egy híján hatvan kézműves, kisvállalkozó meséli el benne miként alkotta meg saját termékét, hogyan lett az álomból, kísérletezésből valami kézzelfogható, ehető-iható különlegesség, illatos kert, dísz- vagy használati tárgy, amely a hagyomány és az egyéni, egyedi kreativitás ötvözéséből született.

Mesterségek címere – Nemzeti parki termékek ízelítő

A Mesterségek címere – Nemzeti parki termékek ízelítő kiadvány rövid bepillantást enged a Mesterségek címere – Nemzeti parki termékek nagykönyve kiadványba, az abban szereplő mintegy hatvan történetből és 700 képből merítve ad ízelítőt a Nemzeti Parki Termék védjeggyel ellátott kiváló termékekről, szolgáltatásokról és az azok mögött rejtőző kézművesek, termelők történeteiből.


 

A talajtermékenység mikrobiológiai okai és lehetőségei

A talajtermékenység mikrobiológiai okai és lehetőségei –Baktériumkészítmények alkalmazása az intenzív növénytermesztésben

A 2020.10.30. napján kelt, 2559-5/2020/HERMAN iktatószámú megállapodás 4. pontjában meghatározott és letöltésre kerülő kiadványt a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott szerzői jogok védelme érdekében csak saját felhasználásra alkalmazom, azokat harmadik személy részére tovább nem adom, nem sokszorosítom, valamint kereskedelmi forgalomba nem hozom.